
Bibigo
Dumpling Chicken and vegetable
0.6 kgDelivery to your door
We source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes

BIBIGO Dumpling with Chicken and Vegetables, Gyoza Mandu
Preparation recommendation:
Deep fryer:
Preparation in the deep fryer: Heat the OIL to 180 °C. Carefully add 7 to 8 frozen dumplings and fry for about 3 minutes until golden brown.
Pan:
Add 3 tablespoons of oil to a pan and heat it up. Add 7 to 8 frozen dumplings to the pan and fry for about 7 minutes until golden brown.
Tiefgekühlte Teigtaschen gefüllt mit Hähnchenfleisch und Gemüse
Zutaten: WEIZENmehl, Weißkohl* (21%), Hähnchenfleisch* (20%), Zwiebeln* (12%), Wasser, Hähnchenhaut* (6%), Frühlingszwiebeln* (2%), Tapiokastärke, Sojasoße* (Wasser, SOJAbohnen, WEIZEN, Salz), Ingwer* (0,9%), Hefeextrakt, Knoblauch* (0,8%), Hühnerbrühe (Wasser, Hühnerfleisch, Hühnerknochen, Hühnerfett, Salz), WEIZENgluten, SESAMöl, texturiertes SOJAprotein, Jodsalz (Salz, Kaliumjodat), Zucker, Rapsöl, schwarzer Pfeffer. *Produziert in Deutschland. Hähnchenfleisch, Hähnchenhaut, Weißkohl, Zwiebeln, Frühlingszwiebeln, Ingwer, Knoblauch und Sojasauce sind aus der EU und Nicht-EU.
Kann Spuren von KREBSTIEREN, EIER, FISCH und WEICHTIEREN enthalten.
Bei mindestens -18°C lagern. Nach dem Auftauen nicht wieder einfrieren.
Kontakt: Kreyenhop & Kluge GmbH & Co. KG, Industriestraße 40-42, 28876 Oyten/Germany
Nutritional values per 100 g
Energy value | 699 kJ/166 kCal |
Fats | 4.5 g |
including saturated fatty acids | 1.4 g |
Carbohydrates | 23 g |
including sugars | 2.9 g |
Protein | 8 g |
Salt | 1 g |
Fibre | g |
Allergens
Cereals (gluten) |
Soybeans |
Sesame seeds |
May contain traces of: |
Crustaceans |
Eggs |
Fish |
Molluscs |