
Wiesbauer
Wiesbauer Gourmet Pulled Beef sous vide
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- Description
- Composition
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- Recipes
Beef shoulder with added sauce, marinated, sous vide cooked (cooked under vacuum at low temperature), with additional barbecue sauce.
Preparation:
Oven:
Preheat the oven to 180 °C (fan oven). Cut open the bag and put the contents in a pot that is not too big, otherwise the sauce will evaporate. Place the pot in the oven for 25-30 minutes. Then tear the meat with two forks and mix with the enclosed sauce.
Time and temperature may vary depending on the oven.
Grill:
Preheat the grill to 200 °C. Cut open the bag and put the contents in a pot that is not too big, otherwise the sauce will evaporate. Place the pot on the grill (indirect grilling) and grill for 25-30 minutes. Then tear the meat with two forks and mix with the enclosed sauce. Time may vary depending on the existing temperature.
Storage conditions:
Store refrigerated at 2°C to +4°C
Contact:
Wiesbauer Gourmet Gastro GmbH
Wiesbauerstraße 1
3454 Sitzenberg-Reidling
Durability
Zutaten: Rinderschulter (Schildstück) mit zugesetztem Wasser, mariniert (85%) [Rindfleisch (85%*1), Wasser (8%*1), Marinade (5%*1) [Honig, Zucker, Wasser, Branntweinessig*2, Tomatenmark, Zuckerrohrmelasse, modifizierte Stärke, Senf (Wasser, SENFSAMEN, Säuerungsmittel: Citronensäure), Gewürze, Speisesalz, Malzextrakt (enthält GERSTE),Farbstoff: Paprikaextrakt; Konservierungsstoffe: Natriumbenzoat, Kaliumsorbat], Stabilisatoren: Natriumcitrate, Natriumcarbonate; getrockneter Glukosesirup, Speisesalz, Antioxidationsmittel: Natriumascorbat; Gewürzextrakt], Barbecue Sauce (15%) [Honig, Zucker, Wasser, Branntweinessig*2, Tomatenmark, Zuckerrohrmelasse, modifizierte Stärke, Senf (Wasser, SENFSAMEN, Säuerungsmittel: Citronensäure), Gewürze, Speisesalz, Malzextrakt (enthält GERSTE), Farbstoff: Paprikaextrakt; Konservierungsstoffe: Natriumbenzoat, Kaliumsorbat].
*1 bezieht sich auf die Menge in „Rinderschulter (Schildstück) mit zugesetztem Wasser, mariniert“
*2 Österreich: Weingeistessig
Nutritional values per 100 g
Energy value | 738 kJ/177 kCal |
Fats | 6.4 g |
including saturated fatty acids | 3.1 g |
Carbohydrates | 11 g |
including sugars | 10 g |
Protein | 19 g |
Salt | 1.4 g |
Fibre | g |
Allergens
Cereals (gluten) |
Mustard |